Volkswagen Golf - Forumul Comunitatii
May 20, 2012, 03:20:20 pm
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
: vwGolf.ro - Forumul Comunitatii
Home
Help
Search
Login
Register
Volkswagen Golf - Forumul Comunitatii
>
Discutii generale
>
Discutii despre orice
>
Spalatorii auto
Pages: [
1
]
« previous
next »
Print
Author
Topic: Spalatorii auto (Read 968 times)
gheranel
Newbie
Spalatorii auto
«
on:
July 29, 2008, 10:01:56 am »
Voi unde spalati masina? Cat costa interior/exterior?
Eu am splalat-o ultima data la OMV-ul de langa MetroTehnica (asa cred ca asa se cheama cladirea aia). Cred ca e ideal pentru cazul in care e putin murdara, mai degraba praf decat noroi pe ea. Costa 5ron si este un angajat de-acolo care face treaba asta sau poti s-o speli chiar singur. Singura parte mai naspa este cu stersul, ca nu se ocupa ei de asta. In rest e ok. Ca idee, pentru cei care nu stiu cum e acolo: cumperi un jeton care iti da 5min de servicii. Asta inseamna ca in alea 5 minute tu decizi cat este prespalare, sampon sau clatire. Prima data cand am fost am luat-o 2 jetoane, pe primul l-am dat numai cu sampon, am lasat-o 5-10min sa se inmoaie si apoi l-am bagat pe al doilea.
alex_r
Newbie
Re: Spalatorii auto
«
Reply #1 on:
July 29, 2008, 10:30:59 am »
Mie imi place cum o spala la Delta: e o spalatorie fix langa romano-americana. Exteriorul e undeva pe la 15ron, interiorul nu mai stiu ca nu l-am facut de mult. Cel mai misto este ca o sufla cu aer. In felul asta cand ajungi acasa nu gasesti urmele de la stropii care cad din bandouri, oglinzi, etc.
Golf V 1.4 80CP, Trendline
polaru
Administrator
Newbie
«
Reply #2 on:
July 29, 2008, 10:21:44 pm »
Stiu si eu de aia de pe bd expozitiei si-mi place acolo.
In ultimul timp nu prea am mai dat importanta asa mare locului unde o spal, dar sunt cateva reguli care le urmez:
1) niciodata nu ma duc seara sau noaptea pentru nu vezi daca raman urme
2) am grija sa le zic inainte sa se apuce tot ce vreau sa faca sau sa nu faca (spalat presuri, sa nu stearga luneta, etc).
gheranel
Newbie
«
Reply #3 on:
July 29, 2008, 10:28:50 pm »
Scuze ca intreb, dar de ce sa nu stearga luneta? Vrei sa o lase cu stropi?
polaru
Administrator
Newbie
«
Reply #4 on:
August 03, 2008, 10:55:58 am »
Nu. Ma refeream la sters luneta pe interior... si asta ca sa nu afecteze liniile de la dezaburire. Am vazut masina care a fost zgariata din greseala de tipa care o spala, cu inelul de pe deget. Asa ca multe lucruri se pot intampla, fara sa fie vina lor. Avand in vedere ca pe luneta pe interior se pune doar praf, nu au de unde sa fie urme de degete sau alte de astea, prefer sa o sterg eu din cand in cand, cu grija si doar cu miscari stanga-dreapta, fara sus-jos.
mirceac
Newbie
«
Reply #5 on:
August 03, 2008, 11:01:09 am »
E mai scump, dar cred ca merita: in magazinul Unirea, in parcarea supraetajata este o spalatorie. Imi place sa ma duc acolo pt ca nu are de unde sa se puna praf pe masina pana o termina de sters.
polaru
Administrator
Newbie
«
Reply #6 on:
August 03, 2008, 12:41:45 pm »
Da, si pe mine ma enerveaza cei care ma pun s-o trag afara ca s-o stearga. Putine sunt ocaziile in care curtea e betonata sau nu bate vantul deloc. Vine o pala de vant, ti-a dat praf pe masina si dupa aia baietii se apuca si-o sterg... In timp iese ca sablata
Pages: [
1
]
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
Golf
-----------------------------
=> Golf Mk6