Volkswagen Golf - Forumul Comunitatii
May 20, 2012, 03:27:03 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: vwGolf.ro - Forumul Comunitatii

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cum curat o pata de cafea  (Read 1607 times)
mongoose
Newbie
*

View Profile Email
« on: August 13, 2008, 06:57:34 pm »

Salut. Am si eu o problema. Am varsat niste Starbucks pe scaun, si am nevoie de niste idei cum sa curat petele.
Deci pata de cafea cu lapte pe tapiserie normala (nu e piele sau cine stie ce).
Idei any1?
alex_r
Newbie
*

View Profile
« Reply #1 on: August 14, 2008, 09:01:17 am »

Am auzit ca cel mai usor este cu BioKarpet (sau cum s-o fi chemand ala)... Alternativa este sa te duci la o spalatorie auto si sa o curate ei: sunt multi care curata tapiterii, de ce mai multe ori au un aspirator de ala care face si spalare. Partea negativa e ca te costa cat nu face.

Golf V 1.4 80CP, Trendline
polaru
Administrator
Newbie

View Profile
« Reply #2 on: August 14, 2008, 09:12:56 am »

Eu am avut niste iaurt varsat pe bancheta din spate si am curatat-o cu biocarpet in spatele blocului  Grin
Procedura e urmatoarea: iti iei o sticla de apa calda, un vas in care s-o pui, cobori la masina, combini detergentul si apa (1:3 parca scria pe cutie), agiti apa sa faca spuma, iei spuma si-o pui pe pata, freci cu un burete. Repeti ultimii 3 pasi cat consideri necesar. Ei mai ziceau ca ar fi bine inainte si dupa ce s-a uscat sa o aspiri. Eu n-am facut asta dar nu se vede nimic.
Cu aceeasi ocazie am mai scos si niste pete de ciocolata  Smiley

Spor la curatat!

PS: poate pui si niste poze before&after ca mie nu mi-a trecut prin cap atunci Wink
mongoose
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: August 14, 2008, 11:30:53 am »

Buna idee dar nu am aparat foto. Sa vad poate imprumut unul.

Merci de sfat, asa o sa fac. Cat despre spalatorii, clar nu merita, mai ales la bugetul meu curent de uber ultra austeritate.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: